Bredt produktudvalg til fugtbeskyttelse af bygninger

Phønix Tag Materialer A/S omfatter udvikling, produktion, salg og markedsføring af et bredt program af produkter til fugtbeskyttelse af bygninger - såvel indvendigt som udvendigt.

Fri arkitektur til din bolig
Tidens byggeri gør op med dominerende vanetænkning i både materialevalg og arkitektur. Det er et resultat af, at mange nye materialer er udviklet og introduceret med succes - men også et tegn på "overskud" i byggeprocessen; at både bygherrer og arkitekter ofte vælger et individuelt og anderledes visuelt udtryk på byggeriet.
 
Derfor vælges tagpap også i flere byggerier end nogensinde før. Tagpap giver bygherrer og arkitekter de mest frie muligheder for at udforme bygningernes arkitektur. Også når bygningens form skal opfylde særlige funktionelle krav, giver tagpap den største frihed.
 
Tagpap - uden pap....
Samtidig er moderne tagpap et ganske andet produkt end tidligere. det indeholder ikke pap - men er et resultat af mange års produktudvikling og er sammensat af polyesterfilt, bitumen, granuleret skifer og gummimaterialet SBS, der giver tagpappet større fleksibilitet og dermed større evne til at optage bevægelser fra underlaget. Tagpap er derfor en moderne tagløsning med en levetid, der fuldt ud kan måle sig med andre tagløsninger.
 
Aluminiumsprofiler - nem, fugtsikker inddækning
Et professionel program med alle gængse størrelser og profiler til bygnings hårdt udsatte samlinger, hjørner og overflader. De steder hvor effektiv beskyttelse og fugtsikring er vigtigt. Profilerne er produceret af 0,6 mm halvhård aluminium 2S.
 
Selvbyggerpap - rul + søm + klæb
- så let er det faktisk at lægge tag på sommerhuset, garagen, udhuset m.m.

Phønix Tag Materialer A/S Selvbyggerpap har selvklæbende overlæg på både over- og underside. Derfor kan du opnå en stærk og holdbar løsning uden brug af gasbrænder.
 


Læs mere på Phønix Tag Materialer A/S' hjemmeside.
Send forespørgsel vedr. produkt: Phønix Tag Materialer A/S

​Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne på telefon 20 86 12 92 eller e-mail kildetoften14@webspeed.dk for at høre mere om mulighederne.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Drengsted Tømrer og Snedkerforretning​

Kildetoften 14, 6780 Skærbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 12 92

Om ​firmaet