Døre og vinduer udskiftes og repareres

​Trænger dine døre og vinduer til en kærlig hånd, kan vi være behjælpelige. Vi klarer alt fra reparation til komplet udskiftning og montering af nye vinduer og døre i Tønder, Skærbæk og omegn.

Mange fordele ved nye døre og vinduer

​Der er rigtig mange fordele ved at få nye vinduer og døre. Det giver langt bedre isolering og dermed også mindre varmetab. Det betyder en lavere varmeregning, et bedre indeklima og et bedre helbred på sigt.

Vi har stor erfaring inden for døre og vinduer i både ældre og nyere bygninger, og derfor kommer vi gerne ud til din husstand eller virksomhed, så vi kan se på projektet og rådgive dig om, hvad der vil være den bedste løsning. 

Eksperter inden for vinduer og døre i Tønder

​Alle bygninger er forskellige, og derfor har det stor værdi for dig at få en tømrer ud, som ved, hvad han taler om. Vi er en virksomhed, som nu drives af fjerde generation. Mange år i branchen har gjort os til eksperter inden for vores fag.

Ring på telefon 20 86 12 92, hvis du ønsker at tage en snak med os om dine døre og vinduer i Tønder, Skærbæk og omegn. Du kan også fange os på kildetoften14@webspeed.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne på telefon 20 86 12 92 eller e-mail kildetoften14@webspeed.dk for at høre mere om mulighederne.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Drengsted Tømrer og Snedkerforretning​

Kildetoften 14, 6780 Skærbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 12 92

Om ​firmaet