​Staldbyggeri og landbrugsbyggeri

​Hos Drengsted Tømrer & Snedkerforretning har vi stor erfaring med både staldbyggeri og landbrugsbyggeri. Lige fra renoveringer og reparationer til nybyg. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi klarer det hele inden for landbrugsbyggeri i Tønder, Skærbæk og omegn.

Landbrugsbyggeri i Tønder og Skærbæk

​Vi holder til i et område med meget landbrug. Derfor har vi specialiseret os i staldbyggeri og landbrugsbyggeri og servicerer en bred kundekreds, når behovet for en tømrer eller snedker opstår.

Vi er naturligvis altid interesseret i at hjælpe nye kunder med de kvalitetsløsninger, vi har været kendt for siden firmaets etablering for mange år siden.

Tæt samarbejde inden for staldbyggeri

​Vi sørger for et unikt staldbyggeri, hvor der er kredset om alle detaljer. Er der tale om et større projekt, som kræver håndværkere uden for tømrerfaget, har vi et tæt samarbejde med flere forskellige fagfolk, som vi kan tage med på staldbyggeriet.

Ring på telefon 20 86 12 92 eller skriv til os på e-mail kildetoften14@webspeed.dk for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan tage en snak om dit kommende byggeri.

​Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne på telefon 20 86 12 92 eller e-mail kildetoften14@webspeed.dk for at høre mere om mulighederne.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Drengsted Tømrer og Snedkerforretning​

Kildetoften 14, 6780 Skærbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 12 92

Om ​firmaet