Nyt tag på  huset

​Gennem årene skal taget stå model til lidt af hvert. Uvejret slider på taget, og derfor kan det blive nødvendigt med et nyt tag. Hos Drengsted Tømrer & Snedker udfører vi alle former for nyt tag i Tønder, Skærbæk og i andre omkringliggende byer, hvor der måtte være behov for vores ekspertise.

Kyndig rådgivning inden for nyt tag i Tønder og omegn

Når det kommer til nyt tag, er der rigtig mange muligheder. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er den mest optimale løsning, og hvad der passer bedst sammen med resten af bygningen.

Går du og overvejer et nyt tag, kan vi bistå med professionel rådgivning, hvor vi tager en god snak med dig om opgaven. Vi drøfter forskellige ideer med dig, så det hele er helt på plads, før vi går i gang.

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge gennem hele processen, og derfor undervurderer vi aldrig den vigtige betydning at den gode dialog.

Ring til os for en snak om dit nye tag

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for nyt tag i Tønder, Skærbæk og omegn, så kontakt os på telefon 20 86 12 92 eller skriv til os på e-mail kildetoften14@webspeed.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne på telefon 20 86 12 92 eller e-mail kildetoften14@webspeed.dk for at høre mere om mulighederne.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Drengsted Tømrer og Snedkerforretning​

Kildetoften 14, 6780 Skærbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 12 92

Om ​firmaet